Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşetSiyaset

Keskin bu ismi yakından tanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi söz konusu olan Müsteşar Ahmet Zahteroğulları 2001 yılında Keskin kaymakamlığı görevini yaptı.

10 AY GÖREV YAPTI

AK Parti Kırıkkale’nin ve Keskin’in yakından tanıdığı bir ismi büyükşehir belediye başkanı adayı olarak göstermeye hazırlanıyor. Akdeniz’in incisi Mersin’de de büyük hedefler yola çıkan AK Parti’nin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda müsteşar olarak görev yapan Ahmet Zahteroğulları’nı aday olarak gösterebileceği konuşuluyor. Daha önce bazı şehirlerde kaymakam ve vali yardımcısı olarak da görev yapan Zahteroğulları, Mersin Vali Yardımcılığı ve Mersin İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Kulislerden aldığımız bilgilere göre Zahteroğulları’nın aday adayı olması için AK Parti Genel Merkezi’nden destek aldığı konuşuluyor. Zahteroğulları 2001 yılında 10 ay boyunca Keskin Kaymakamlığı görevini yaptı.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu