Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin Çarşı Cami restore ediliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçelerinde ki ‘Çarşı Camii’nin’ restorasyon çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Yıldırım, tarihi bir yapıya sahip olan ilçelerinde ki restorasyon çalışmalarının süreceğini bildirdi.  

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Keskin’de ki yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Keskin’in tarihi bir yapısı olduğunu ve restorasyon çalışmalarının yapıldığını belirten Yıldırım, Çarşı Camii’nin de restorasyon çalışmasının tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi. İlçede hiçbir vatandaşın mağdur edilmediğini belirten Keskin Yıldırım, belediyeyi çalışan bir belediye haline getirdiklerini söyledi. Yıldırım “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalara başladık ve çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kimseyi ötekileştirmeden Keskin halkına hizmet ediyoruz. Seçildiğimiz günden itibaren Keskin´de halkla belediyeyi barıştırdık” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x