EğitimGündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin Halk Kütüphanesi artık ışıl ışıl

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Servet Örnek Konağı diye bilinen Keskin İlçe Halk Kütüphanesinin restorasyonu tamamlandı. Keskin ilçesine güzel bir görünüm kazandıran kütüphanenin yakın zamanda resmi açılışının yapılacağı öğrenildi.

 

RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK

Keskin ilçesinde Servet Örnek Konağı diye bilinen İlçe Halk Kütüphanesi Keskin Belediyesinin gayreti ile restorasyonu tamamlandı. Son olarak ışıklandırılması yapılan İlçe Halk Kütüphanesi, Keskin İlçesine güzel bir görünüm kazandırırken, Keskin halkı kütüphanenin tadilatının bitmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Restore edilen kütüphanenin yakın zamanda resmi açılışının yapılacağı öğrenildi. Kütüphanenin bitimi ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “Kütüphanemizin restorasyonunu tamamladık ve yakın zamanda resmi açılışını yapacağız. Kütüphanemizin son olarak ışıklandırılması yapıldı ve ilçemize güzel bir görünüm sağladı. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu