Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

Keskin için bir araya geldiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İller Bankası Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz Keskin Kaymakamlığı ve Keskin Belediye’sini ziyaret etti. Ziyaret turunda Keskin’in sorunlarının çözülmesi için verilebilecek destekler masaya yatırıldı.

Keskin eski günlerine kavuşturulacak

İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay’ın daveti üzerine Keskin’e gelen İller Bankası Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz, önce Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, sonra Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı ziyaret etti. Kapusuz, ziyaretlerde Keskin’in sorunları hakkında bilgiler aldı. İller Bankası’nın Keskin İlçesi’ne verebileceği destekler de ziyaretlerde masaya yatırıldı.

“Fikir alışverişinde bulunduk”

İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, Keskin İlçesi’nin gerekli hizmeti alabilmesi noktasında İller Bankası’nın verebileceği desteklerin görüşüldüğü ziyaret hakkında, “Keskin İlçemizi eski günlerine kavuşturmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bu noktada Kaymakamlık ve Belediyemizin neler yapabileceği, İller Bankası’nın nasıl destek verebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bölge Müdürümüz bizlere bu konuda yardımcı olacağını söyledi ve  Keskin’e yapılacak hizmetlerde mali beklentilerin karşılanması için neler yapılacağı noktasında bilgiler verdi” dedi.

Meclis üyeleri katıldı

Ziyaretlere İl Genel Meclisi Başkanı Atalay’ın yanı sıra, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Kürşat Çiçek, Remzi Öztürk, Ekmel Cönger ve İl Özel İdaresi Üst Yapı Üyesi Ali Tekin katıldı. Kaymakam Özcan ve Belediye Başkanı Yıldırım Keskin’e yapılabilecek acil yatırımlar konusunda bilgiler verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu