GündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin, Öz Kasabına kavuştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin en büyük ilçelerinden biri olan Keskin’de bir işletme daha hizmete girdi. İşletme sahipleri Mustafa Kuzugüdenli ve Harun Çanga’nın açtığı Öz Keskin Kasabı Keskin Şekerciler Sokakta hizmete girdi.

 

ÖZ KESKİN KASABI HİZMETTE

Öz Keskin Kasabı Keskin Şekerciler Sokakta dualarla hizmete açıldı.  Keskin halkına her zaman kaliteli hizmet vereceklerini ve sektörde isimlerinden sıkça söz ettireceklerini belirten İşletme sahipleri Mustafa Kuzugüdenli ve Harun Çanga et ve tavuk ürünleri sektöründe Keskin’de hizmet vermekten mutlu olduklarını ifade ettiler. Her zaman taze ürünler ile hizmet vereceklerin belirten işletme sahipleri Mustafa Kuzugüdenli ve Harun Çanga Keskin’de hizmet vermekten mutlu olduklarını belirtiler.

 

HİJYENİK ORTAMDA KESİMİ YAPILIYOR

Kesimlerin hijyenik bir ortamda yapıldığını ifade eden Öz Keskin Kasabı işletme sahipleri Mustafa Kuzugüdenli ve Harun Çanga, “Ürünlerimiz hijyenik ortamda kesimi yapılıyor. Hemşerilerimize en kaliteli ve en uygun fiyattan et ve tavuk ürünlerinin satışını yapıyoruz.  Açılışa özel indirimlerimiz ile Keskinli tüm vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz” diye konuştular.  İşletme sahipleri Kuzugüdenli ve Çanga tüm ürünlerin taze olduğunu belirterek kredi kartı ile satış yaptıklarını söylediler.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu