Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin Sizin’de Eviniz

AK Parti Keskin İlçe Başkanı Ekmel Conger Keskin'e gelen deprem mağduru aileleri  ziyaret ederek ihtiyaçlarını temin etmeye çalışıyor.Şu ana kadar Öğretmenevi'nde 4 TOKİ konutlarında 3 aile olmak üzere toplam 7 aile deprem afetinin yaşandığı illerden Keskin'e gelmiş durumda.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Keskin İlçe Başkanı Ekmel Conger Keskin’e gelen deprem mağduru aileleri  ziyaret ederek ihtiyaçlarını temin etmeye çalışıyor.Şu ana kadar Öğretmenevi’nde 4 TOKİ konutlarında 3 aile olmak üzere toplam 7 aile deprem afetinin yaşandığı illerden Keskin’e gelmiş durumda.

Başkan Conger  yaptığı açıklamada ”  Kredi Yurtlar  Kurumu binalarında gelecek hafta 400 depremzedeyi  ağırlamak için hazırlık yapmaktayız.Deprem mağduru   kardeşlerimiz şunu bilsinler ki Keskin artık onların da evi onlar da bizim hemşehrimiz . Bizler bu kutsal  vatanın yumruk gibi olan  bir milletiyiz.Malımızla ,canımızla ,imkanlarımızla onlarlayız. “dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Keskinin gercekleri
Keskinin gercekleri
15 Şubat 2023 21:00

Sayın başkan iki el kol hareketiyle 1 hatıra fotoğrafı çekerek bu iş olmaz depremzede vatandaşlarımız allahtan gelen depremden kaçıyor bir yaşam kurmaya çalışıyor ama her gelen depremzede keskindedemi deprem oldu bu ortalığın hali ne diyor. sizle daha önce memleketin halini konuştuk belediye başkanlığı elinizde olmadığının hizmet yapamadığınızı söylediniz aynı parti aynı amaç ama iki farklı yapı yapısınız yıllardır siyasettesiniz yıllardır ak parti 3 arkadaşınız ve sizin elinizde ama hala bahane bahane bu millet bu siyasetinizi unutmaz.

TARIK ŞAHİNLİ
TARIK ŞAHİNLİ
Reply to  Keskinin gercekleri
12 Temmuz 2023 22:05

DEDE YILDIRIM KESKİNİ BİTİRMEYE YEMİN ETMİŞ GENEL MERKEZ BİLE BİR ŞEY DİYEMİYOR DEDE YILDIRIMA ABDULLAH BEY KAÇ KEZ ŞİKAYET ETTİ DEDEYİ AMA BİR ŞEY YAPAMADILAR TEK YOL DEDENİN GİTMESİ

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x