GündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin sorunsuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Keskin İlçesinde Ramazan Bayramı öncesi su şebeke ishale hattının değişimi esnasında bozulan yollar bakım onarım ve asfaltma işlemine başlandı. Belediye Başkanı Dede Yıldırım yaz aylarını gelmesi ile birlikte ilçenin eksiklerini tamamlamak için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını açıkladı.

 

DAHA ÇAĞDAŞ

Keskin’de Ramazan ayı içerisinde belediye tarafından yeni su ishale hattı işine ağırlık verilmiş bu yüzdende ilçe merkezindeki yollarda bozulmalar olmuştu. İshale hattının döşenmesinin ardından  bozulan yolların baktım onarım ve asfaltlama işlemlerine başlandı. Konu ile ilgili olarak bile veren Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım hizmet konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmak ve ilçenin ihtiyaçlarını gidermek için çaba içinde olmak olduğunu söyledi Başkan Yıldırım “Hedefimiz daha çağdaş daha güzel bir Keskin. Keskin’e bugüne kadar yapılmayan hizmetler bizim dönemimizde yapıldı. Yeni su ishale hattı çalışmalarını bitirdik. İshale hattı çalışması nedeniyle yollarımızda bozulmalar oldu. İlçede bulunan tüm bozuk yollar kış ayı gelmeden bitirmek istiyoruz. Bunun içinde ekiplerimiz seferber oldu. Sorunsuz bir Keskin için çalışıyoruz” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu