Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin’de Ak Parti başkan adayı Cönger kurumları gezdi

Ak parti Keskin ilçe başkanı Zehra Can'dan öncülüğündeki heyet Keskin İlçesi'nde bulunan kamu kurumları ve Keskinli vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarını seri bir şekilde sürdürdü.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak parti Keskin ilçe başkanı Zehra Can’dan öncülüğündeki heyet Keskin İlçesi’nde bulunan kamu kurumları ve Keskinli vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarını seri bir şekilde sürdürdü.

Keskin Devlet Hastanesi, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulunan AK Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Cönger,  Keskinli vatandaşların talep ve beklentilerini daha yakından  anlayabilmek adına görüş alışverişinde bulundu.  Ziyaretlerinin ardınan kamu kurumlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyen Cönger, esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek  sorun, öneri ve talepleri bizzat yerinde dinleyip plan ve projelerini anlattı. Ziyaretleri ardından, ”Kıymetli hemşehrilerimle bir araya gelip desteklerini talep etmeye devam ediyoruz diyen Cönger ”Birlik, Bereket, Bolluk için Vakit Keskin Vakti diyoruz.Bizlere destek olan tüm seçmenlerimize teşekkür ediyor 31 Marta kadar Durmak yok yola devam” dedi. 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x