Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kaplanın mı Pehlivanlının mı listesi kazanacak

Ak Parti'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir,Kırıkkale il binasında.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir,Kırıkkale il binasında.

İL BAŞKANI PEHLİVANLI VE VEKİL KAPLAN ANLAŞAMIYOR
Kırıkkale İl,İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları,ilçe ve belde başkanları ve yönetimleri ile görüşüyor.Görüşmede il genel ve belediye meclis üyeleri listeleri üzerinde çalışmalar yapıyor listerde sıkıntı var.Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve İl Başkanı Engin Pehlivanlı Belediye başkan adaylarını belirlemede yaşadıkları sıkıntıları İl genel ve belediye meclis üyelerinin belirlenmesi sürecinde de yaşıyor.Pehlivanlının istediğini Kaplan istemiyor,Kaplanın istediğini Pehlivanlı istemiyor.Liste savaşını kim kazanacak sürecin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x