Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin’de idare şube başkanları toplantısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’de idare şube başkanları toplantısı
5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. Maddesi Gereğince Keskin Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında Keskin İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

ALINAN KARARLAR
5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. Maddesi Gereğince Keskin İmama Hatip Lisesi toplantı salonunda Keskin Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında Keskin İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı. Kaymakam Köken toplantıda gündemde belirtilen konularla ilgili kurum müdürlerine söz hakkı verip, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantı sonucu şu kararlar alındı; “Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları çalışanlarının  çalışma saatleri ve mesaiyiye uyması ve bunun için gereken tedbiri alması, Kamu idarelerince ilçemizde uygulamaya konulan hizmet alanları ile ilgili orta vadeli ve sosyal projeler ile ilgili  TANAP, Konya KOP, Avrupa Birliği projelerinde özellikle hedef kitle ve maliyet vurgulanarak, yapılan çalışmaların slayt ortamında Kaymakamlığa gönderilmesi”

İDARİ BÜTÜNLÜK
“Tüm kurum çalışanları “idari bütünlük” ilkesi çerçevesinde tam bir işbirliği anlayışı ve koordinasyon içinde çalışmalarına devam etmesi, Her kurumun arşiv düzenlemesi yapması, Enerji Verimliliği Eylem planına göre kurumların hareket etmesi, Kredi Yurtlar Kurumu çevresinde alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan kişiler hakkında işlem yapılması ve yurt çevresinde emniyet mensuplarınca güvenliğin sağlanması Kurum çalışanlarına ilk yardım konusunda eğitim verilmesi, Kurumların yapmış oldukları faaliyetleri kendi web sitelerinden güncel olarak yayınlamasına”

HASSASİYET GÖSTERİLMELİ
“Servis araçlarının denetim ve kontrolünün aksatılmadan yapılması, Kamu kurumunda çalışan işçiler yıllık izinlerini senesi içinde kullanması” Kaymakam Köken, ilçeyi kalkındırmak üzere nüfusta, sağlıkta eğitimde çalışma seferberliği başlattığını, bundan dolayı nezih bir ilçe olmayı hedeflediklerini kurumların bu konuda gereken hassasiyeti göstermeleri ifade etti.

Haber: Murat Emre Yılmaz

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x