Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin’de Kurnaz Güven Tazeledi

Keskin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı. Oda Başkanı Duran Kurnaz tekrardan başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı. Oda Başkanı Duran Kurnaz tekrardan başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Keskin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duran Kurnaz yaptığı açıklamada “Bugün yapılan Keskin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimli Olağan Genel Kurulunda Keskin Esnafının desteği ile beni ve ekibimi yeniden yönetime layık gören tüm esnaf arkadaşlarıma ve Keskin halkına teşekkür ederim.”dedi.

YÖNETİM KURULU

Asil Üyeler: Veli Eşme, Ali Keskinkaya, Alpaslan Gençer, Hacı Hasan Ulukaya, Osman Özder, Orhan Malkaç, Yedek Üyeler: Doğan Aksan, Çağlar Cengiz, Harun Kandemir, İlhan Uluyuz, Yakup Kalkan, Abdurrahman Tokay, Bahri Sargın, Denetim Kurulu Asil Üyeler: Murat Altunbaş, Ömer Faruk Atakun, Harun Çanka, Yedek Üyeler: Osman Gencay, Nuri Çolakoğlu, Samet Göker

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x