Keskin

Keskin’de Sorunlar Çözüm Buluyor

Keskin Belediyesi, araç parkurunu yenilemeye devam ediyor. Son olarak, belediyenin en önemli iş makinelerinden biri olan greyderin bakımı ve lastik değişimi tamamlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi, araç parkurunu yenilemeye devam ediyor. Son olarak, belediyenin en önemli iş makinelerinden biri olan greyderin bakımı ve lastik değişimi tamamlandı.

KULLANILABİLECEK HALE GELDİ

Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla greyderin motoru, hidrolik sistemi ve diğer tüm parçaları titizlikle kontrol edildi. Gerekli onarımlar ve bakımlar yapıldıktan sonra greyderin lastikleri de yenilendi. Bu sayede greyder, Keskin’deki yolların ve altyapının onarımı ve bakımı için daha etkin bir şekilde kullanılabilecek hale geldi. Başkan Ekmel Cönger, yaptıkları çalışmaları anlatmak için ilçe pazarında esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Cönger, “Her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi.

HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

Keskin Belediye Başkanı Ekmek Cönger, yaptığı açıklamada, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunmak için belediye araçlarının bakımlı ve yenilenmiş olması gerektiğini vurguladı. Cönger, “Belediye olarak araç parkurumuzu yenilemeye ve modernleştirmeye devam ediyoruz. Son olarak greyderimizin bakımı ve lastik değişimi tamamlandı. Bu sayede greyderimiz Keskin’deki yolların ve altyapının onarımı ve bakımı için daha etkin bir şekilde kullanılabilecek hale geldi. Vatandaş odaklı hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz.” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x