Siyaset

Milletvekili Öztürk’ten İsrail’e tepki!

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, İsrail’e çok sert tepki gösterdi. Öztürk, “İsrail; kadın, çocuk, yaşlı demeden yakarak katlediyor!” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, İsrail’e çok sert tepki gösterdi. Öztürk, “İsrail; kadın, çocuk, yaşlı demeden yakarak katlediyor!” dedi.

TÜRKİYE HARİÇ BÜTÜN DÜNYA SESSİZ!

İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı insanlık dışı saldırıları her geçen gün artarak devam ediyor. Dünya genelinde bebek katili İsrail’e büyük tepkiler gösteriliyor. MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, İsrail’e çok sert tepki gösterdi. Öztürk, “İsrail; kadın, çocuk, yaşlı demeden yakarak katlediyor!” dedi. Öztürk, “Terör devleti İsrail derhal durdurulmalıdır Terör Devleti İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları 234. gününü buldu. İnsanlığın gözleri önünde yaşanan bu drama maalesef Türkiye ve birkaç ülke harici dünya sessiz kalmaktadır. BM başta olmak üzere hiçbir uluslararası kuruluş ve ülke İsrail’e karşı ciddi bir yaptırım uygulamamıştır” dedi.

halilozturk2.jpg

SALDIRILARDA PAY SAHİBİ OLUYORLAR

Öztürk, “Hatta ABD başta olmak üzere bazı devletler İsrail’i askeri açıdan yardımlarla desteklemektedir. ABD Kongresi ve Başkan Bıden hem katil Netenyahu’yu hem de İsrail’in saldırılarını yüreklendirici açıklamalarıyla her fırsatta bu saldırılarda pay sahibi olmaya devam etmektedir. Netenyahu ve savaş kabinesi, ne Uluslararası Adalet Divanı’nın ne de BM’nin Gazze’ye yönelik saldırıların durdurulması, insani yardımların engellenmesi ve BM yetkililerinin Gazze’ye giriş kararlarının hiçbirine uymamaktadır. Tüm bu yaşananlara uluslararası kuruluşlar da “dostlar alışverişte görünsün” minvalinde mukabil etmektedir.”

BM, FİLİSTİN’İ BİR AN EVVEL TANIMALIDIR!

“BM, 1967 sınırları öncesi Filistin devletini tanıyarak bu sorunu kökten çözüme kavuşturmalıdır. İsrail’e tüm insanlık yaptırım uygulamalıdır. İsrail tecrit edilmelidir. Bu saldırganlığın cezası başta hukukî boyutuyla olmak üzere her anlamda sorulmalıdır. Çocukların evlerini gece yarısı bombalayan, masum insanların sığındığı çadırlara karadan, havadan ve denizden saldıran insanlık dışı katiller derhal mahkum edilmelidir. İsrail son olarak dün gece Refah kentinden çocuk, kadın ve yaşlıların kaldığı çadırları bombalamış büyük bir yangın çıkmasına neden olmuştur. ABD’nin şımarık çocuğu İsrail artık istediği gibi hareket etmekten men edilmelidir” şeklinde konuştu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x