Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskinli Öğrenciler İspanya Yolcusu

Keskin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri Erasmus+ 4 Elementin Enerjisi adlı projesi kapsamında İspanya’da staj görecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri Erasmus+ 4 Elementin Enerjisi adlı projesi kapsamında İspanya’da staj görecek.

Keskinli Öğrenciler İspanya Yolcusu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriHAREKETLİLİK 9 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen 2020 yılı Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA102) Faaliyeti kapsamında Keskin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘4 Elementin Enerjisi’ adlı projesi’nin İspanya hareketliliğine 3 öğretmen, 6 Kimya bölümü öğrencisi ve 4 Elektrik bölümü öğrencisi katılacak. Staj programı 9 Mayıs 2022 – 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında 3 hafta sürecek. Staj sonunda katılımcılara yurtdışı staj sertifikası verilecek.

Keskinli Öğrenciler İspanya Yolcusu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriİLK PROJE DENEYİMİ OLACAK

Proje Koordinatörü Suzan Satılmış ve proje sorumlusu Hatice Pehlivanlı yaptığı açıklamada, “Pandemi nedeniyle 2020 yılında kabul edilen projemizin hareketliliğine geçen yıl gidememiştik. İspanya’ya uçuşların açılmasıyla birlikte katılımcıların aşılarını tamamlayarak hareketliğimizi gerçekleştirme fırsatımız oldu. Okulumuz açısından ilk defa böyle bir proje deneyimimiz olacak. Bu sebepten dolayı heyecanlıyız. İspanya’da Keskin’imizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Öğrencilerimiz İspanya’da güneş enerjisi ve laboratuvar ekipmanları ile ilgili staj yapacaklar” diye konuştu.

KAYMAKAM ÇİL BAŞARILAR DİLEDİ

Keskin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Mustafa Ebubekir Erkol, “Erasmus + projesi kapsamında İspanya’ya gidecek öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte Keskin Kaymakamımız Tunahan Çil’i ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abidin Karazöhreoğlu’nu makamlarında ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde, proje konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Keskin Kaymakamımız Tunahan Çil ve Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abidin Karazöhreoğlu, projeye katılan öğrenci ve öğretmenlerimize İspanya ziyaretlerinde başarılar dilediler” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x