Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Keskinlilerin gönlünü yine fethetti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İŞ ADAMI ŞENTÜRK’TEN KESKİN BELEDİYESİ’NE ARAÇ HİBESİ
Amerika’da yaşayan Keskinli İş Adamı Nejdet Şentürk Keskin Belediyesi’ne minibüs hibe etti. Keskinlilerin gönlünü yine fethetti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSIFIR ARAÇ Daha önce de Keskin ve Keskinlilere yaptığı destek ve yardımlarla adından sıkça söz ettiren İş Adamı Şentürk Keskin Belediyesi’nin ulaşım araçları sıkıntısının giderilmesi noktasında önemli bir hibede bulundu. RCM Ajans Sahibi ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ragıp Cihat Mencet ile Ercüment Vural’ın girişimleri sonucunda belediyenin eksiklikleri hakkında bilgiler alan İş Adamı Şentürk, belediyeye sıfır Mercedes Sprinter marka aracı hediye etti. BİRÇOK KESKİNLİ VAR Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, bu önemli hibe için çaba harcayan Mencet ve Vural’a teşekkür ederek, İş Adamı Şentürk’ün Keskin’e büyük katkılarda bulunduğuna dikkat çekti. Yıldırım, “İlimizde ve ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da memleketi ile bağlarını koparmayan birçok Keskinli var. Bizler belediye ve ilçemizin sıkıntıları noktasında kendileriyle iletişime geçiyoruz Keskinlilerin gönlünü yine fethetti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKeskinlilerin gönlünü yine fethetti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKESKİN HALKI ADINA TEŞEKKÜR Eksikliklerimizi bildirip, Keskin’in yeniden eski günlerine dönmesi için herkesin katkıda bulunması yönünde girişimlerde bulunuyoruz. Belediyemizin ulaşım araçları noktasında büyük eksiklikleri bulunuyor. Bu noktada hemşerimiz İş Adamı Şentürk’ün yaptığı hibe çok önemli. Kendisine Keskin halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hakan ŞENTÜRK
Hakan ŞENTÜRK
30 Mayıs 2014 09:58

Necdet Bey’e katkılarından dolayı, bir keskinli olarak ben de teşekkür ederim. Sizin gibi duyarlı ve değerli hemşerilerimizin de aynı örnek davranışları sergilemsini temenni ediyorum.

Başa dön tuşu