Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Video: ‘Bay Kemal’in Tahtası-9’

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal’in Tahtası-9" başlıklı yeni bir video yayınlayarak, "Bizim kavgalara ayıracak vaktimiz yok. Dünyayla rekabet edebilmek için güçlü internet ağına ihtiyaç var.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bay Kemal’in Tahtası-9” başlıklı yeni bir video yayınlayarak, “Bizim kavgalara ayıracak vaktimiz yok. Dünyayla rekabet edebilmek için güçlü internet ağına ihtiyaç var. Öyle uyduruk ‘buçuklu’ falan değil, tam anlamıyla yüksek hızlı haberleşme sistemlerini Türkiye’nin her yerinde kuracağız.” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Bay Kemal’in Tahtası’ isimli kampanya videosunun dokuzuncusunu Twitter hesabında yayınladı.

Kılıçdaroğlu videoda şu ifadeleri kullandı:

“Dijital bir çağın içindeyiz. Dünya yapay zeka alanındaki büyük gelişmeleri, kuantum teknolojilerini, akıllı ilaçları, giyilebilir teknolojileri ve nesnelerin internetini konuşuyor. Peki geleceğin dünyasından geri kalmamak için öncelikli olarak neye ihtiyacımız var? Sağlam bir internet altyapısına ve ışık hızında bir internete.

Dünya ile rekabet etmek istiyorsak, bir, Türkiye’nin her bir köşesine ışık hızında internet götürmeliyiz. İki, sık sık yaşanan bağlantı, kopma sorunlarının önüne geçmeliyiz. Bunun için de sağlam bir internet altyapısına ihtiyacımız var. Gigabit internet olarak bilinen internet hızı neden tüm büyük şehirlerimizde olmasın. Olacak.

Büyük şehirlerimizde saniyede 1 gigabit, kentlerimizde saniyede en az 100 MB indirme hızına ulaşacağız. Gençler, bu günün dünyasında en kıymetli şey zaman. Bu hızlara eriştiğimizde zamandan büyük tasarruf sağlayacaksınız. Saniyelerin bile uzun kaldığı bazı dijital işlemlerde dünyadan geri kalmayacaksınız. Ayrıca, online oyunlarda da ‘lag’ yemesek fena olmaz. Eminim aynı fikirdeyiz.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x