Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kimse haklı galibiyetimize gölge düşüremeyecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Harun Ulusoy, Akşehir maçı sonrasında cereyan eden olaylar ve sosyal medyada yaratılmaya çalışılan algı operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Ulusoy: “Ne yapılırsa yapılsın kimse haklı galibiyetimize gölge düşüremeyecek.”

 

HER İKİ KULÜPTEN DE ZARAR GÖRENLER OLDU

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Harun Ulusoy yaptığı açıklamada her iki takıma da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Akşehirspor ile oynadığımız maçta rakipten üstün bir futbol oynayarak ve hak ederek galibiyete ulaştık. Maç sonucunda rakip takım futbolcularının oyuncularımıza saldırısı ile başlayan olaylarda istenmeyen neticeler meydana gelmiştir. Her iki kulüpten de olayda yaralanan, zarar gören futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”dedi.

 

OLAYLARIN SORUMLUSU BİZ DEĞİLİZ

Olayların fitilini rakip takımın ateşlediğini ve kendilerinin mağduru olduğu algısının oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Ulusoy, “Maç sonrası olayların başlamasına sebep olan rakip takım oyuncuları olduğu halde Akşehirspor tarafı başta olmak üzere diğer kulüplerden de Akşehirspor’u haklı gösterir açıklamalar yapılması bizleri derinden üzmüştür. Tribündeki koltukları kırıp sahaya ve taraftarlara atan, olayların fitilini ateşleyen rakip takım olmuş ancak hem Akşehir tarafından hem de grubumuzdaki diğer kulüpler tarafından sorumlu Kırıkkalespor gibi gösterilen açıklamalar yapılmaktadır. Kırıkkalespor futbolcularından da yaralananlar olduğu halde sadece Akşehirspor futbolcuları mağdur olmuş gibi algı oluşturulmaktadır.”diye konuştu.

 

BAŞARIMIZI ENGELLEMEYE ÇALIŞMAKTADIRLAR

Hiçbir girişimin Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un galibiyetine gölge düşüremeyeceğini kaydeden Ulusoy, “Takımımızın şampiyonluk yolundaki bu başarısına sahada cevap veremeyenler, olayların seyrini değiştirmeye çalışarak bu başarımızı engellemeye çalışmaktadırlar. Bizler sporda şiddete karşı çıkan bir takım olduğumuzu sezon başında başlattığımız kampanyayla bütün sporseverlere duyurmuştuk. Bu nedenle öncelikle herkes olayları iyi analiz etmeli ve tarafsız davranmalıdır. Ne yapılırsa yapılsın kimse haklı galibiyetimize gölge düşüremeyecektir. Bizler hiçbir zaman şiddetin yanında olmayacağımızı ve takımımızın bugünkü haklı galibiyetine gölge düşürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz.”dedi.

Mehmet Ali Soyer

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x