Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kralın geri dönüşü: 1-0

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor kendi evinde ağırladığı Akşehirspor’u 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna yerleşti.

İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİK

Bal liginin ilk devresinin bitimine iki hafta kala zirvede durumlar iyice kızıştı. Geçtiğimiz hafta aldığı beraberlikle liderliği Karaman deplasmanında bırakan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, zirve mücadelesinde  Akşehirspor ile karşılaştı. Mücadeleye kendi sahası ve seyircisi önünde mutlak galibiyet parolasıyla başlayan temsilcimiz, oyuna oldukça atak bir futbolla başladı. Kanatlardan Nizamettin ve Lungelo’nun ataklarıyla rakip defansı yıpratan temsilcimiz emeklerinin karşılığını 22. dakikada buldu. 22 . dakikada Mustafa Özkaya’nın ceza sahası dışından sert şutu kaleciden döndü. Pozisyonu iyi takip eden Bikoko rakip fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Zaman zaman sertleşen mücadelenin ilk yarısı Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

RAKİP FUTBOLCU VE TARAFTARLARIN KÜFÜRLERİ MAÇI GERDİ

Karşılaşmanın ilk devresinde Akşehir kalecisi Sofu’nun top toplayıcı çocuğa küfür etmesi, rakip oyuncuların soyunma odasına giderken ettiği küfürler ve kendilerine ayrılan küçük bir tribünde Kırıkkalelilere hakaretler yağdıran Akşehir taraftarların tavırları nedeniyle maçın ikinci yarısı oldukça gergin başladı. İkinci devrenin ilk 20 dakikasında oyunu kendi alanında kabul eden bir oyun sergileyen temsilcimiz, kurt hoca Harun Aydoslu’nun defans ve hücum hattında yaptığı hamleler oyunun seyrini değiştirdi.  Kırıkkale Büyük Anadoluspor , ofans bir futbolla rakibine adeta ecel terleri döktürdü.

SAHADA İSTENMEYEN OLAYLAR YAŞANDI

Kaptan Hurşit ve Bikoko’nun şutlarına direkler izin vermezken oyunun son bölümünde yakaladığı fırsatlarla farkı kaçıran temsilcimiz, 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmadı. 4. hakemin 7 dakika uzattığı mücadele sonunda gülen taraf  Kırıkkale Büyük Anadoluspor oldu. Maç sonunda rakip oyuncuların tahrikleri sonucu saha içinde istenmeyen bazı olaylar yaşandı. Polis olayları güçlükle yatıştırırken Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Akşehirspor’dan darp edilen sporcu ve teknik adamlar oldu.

RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI OLDUK

Zirveye yaklaşan rakiplerini bir bir yenerek namağlup unvanıyla seriye devam eden temsilcimiz rakiplerinin adeta korkulu rüyası oldu.  27 puanla liderlik koltuğuna yerleşen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ezici bir oyun sergilediği mücadele de önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam eden temsilcimiz, liderlik koltuğunu Akşehirspor’dan devralarak, rakibini eli boş gönderdi.

Mehmet Ali Soyer

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x