Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kimseki ve Yaylacık’ta Seçim Heycanı

Kırıkkale'de hafta sonu iki mahalle muhtarlarını seçmek için sandığa gidecek. Yaylacık ve Kimeski mahalle sakinleri 5 Haziran Pazar günü sandığa gidecek. Yaylacık mahallesinde seçime girecek 8 aday boy gösterecek. Seçimde 9 bin 269 seçmen iki ayrı okulda oy kullanacak. Kimeski mahallesinde ise 3 aday 5 Haziran Pazar günü seçime girecek. Seçimde 583 mahalle sakini iki sandıkta oylarını kullanarak yeni muhtarlarını seçecekler. Muhtar adayları 5 Haziran'ın üniversite sınavına denk gelmesinden dolayı katılımın düşük olmasından korkuyorlar.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de hafta sonu iki mahalle muhtarlarını seçmek için sandığa gidecek. Yaylacık ve Kimeski mahalle sakinleri 5 Haziran Pazar günü sandığa gidecek. Yaylacık mahallesinde seçime girecek 8 aday boy gösterecek. Seçimde 9 bin 269 seçmen iki ayrı okulda oy kullanacak. Kimeski mahallesinde ise 3 aday 5 Haziran Pazar günü seçime girecek. Seçimde 583 mahalle sakini iki sandıkta oylarını kullanarak yeni muhtarlarını seçecekler. Muhtar adayları 5 Haziran’ın üniversite sınavına denk gelmesinden dolayı katılımın düşük olmasından korkuyorlar.

YAYLACIK’A 8 ADAY

Yaylacık Mahallesinde yapılacak olan seçimde birbirinden iddialı 8 aday yarışacak. Adaylar MKE emeklisi ve spor adamı Talat Akbulut, Serbest meslek Sahibi Fatih Çakır, telefon bayii esnaf Ali Can Boyacı, lokantacı esnaf Ali Dağdelen, berber-kuaför esnaf Davut Karabay, terzi esnaf Mehmet Atasayar, market işletmecisi esnaf Mesut Albayrak ve avukat katibi mevcut muhtar Mürsel Sarı muhtarlık için kıyasıya yarışacaklar  Muhtar olabilmek için adaylar şu sıralarda son çabalarını ortaya koyarken ipi kimin göğüsleyeceği ise merakla bekleniyor.

KİMESKİ’YE 3 ADAY

Kırıkkale’nin Kimeski mahallesinde yapılacak olan seçimde ise 3 aday muhtarlık koltuğu için mücadele verecekler. Mevcut Muhtar Ercan Dilekçi, Ahmet Kaya ve Taner Tetik Kimeski’ye hizmet edebilmek için kıyasıya bir rekabetin içine girecekler. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın muhtarlara büyük önem verirken, yeni dönemde artan muhtar maaşları, adayların çoğalmasına, hizmet kalitesinin artmasına ve beklentilerin artmasına neden oluyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x