GündemManşet

Kimseye itibar etmeyin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Keskin T Tipi Cezaevinde yatmakta olan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı adının ve soyadının kullanılmaması halında açıklamalarda bulundu.

 

Kimseye itibar etmeyin - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

 

 

Keskin T Tipi Cezaevinde kendisini açık ziyarete gelen dava ve kader arkadaşı Adnan Kaya ile geçmişi yad ettikten sonra Yavuzhan Çelik ile görüştükten sonra avukatı aracılığı ile açıklama yaptı. Son günlerde ismini kullanan yeğeninin vurulması ve isminin kimse tarafından kullanılmamasını söyleyen Çakıcı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Değerli dava arkadaşım Adnan Kaya ve yeğenim Yavuzhan Çelik’in ziyaretinde eskileri yad ettik. Adımı Soyadımı kimse kullanmasın. Adımı ve Soyadımı birisi kullanırsa Yavuzhan Çelik’i arasın. Onun dışında kimseye itibar etmeyiniz. Adımı ve Soyadımı haberim olmadan kimse kullanamaz. Bu böyle biline” açıklamasının ardından da bir not ileten Çakıcı, Yavuzhan Çelik’in kendisine oğlu Ali kadar yakın olduğunu ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x