Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kıratlı aday adaylık müracaatını yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Avukat Turan Kıratlı, 24 Haziran 2018’de yapılacak Milletvekili genel seçimleri için aday adaylık başvurusunda bulundu.

GÜÇLÜ VE DİM DİK AYAKTA

Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçişi sağlayacak 24 haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Türkiye için dönüm noktası. Bu seçimle halkımız yönetime doğrudan ortak olacak. 15 yıllık Ak Parti ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdıkları ortada. Onca engellemelere, FETÖ, PKK , DAEŞ ve Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyen dış güçlerin oyunları ve hainliklerine rağmen Ak Parti ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti ve millete hizmet anlayışı ile ülkemiz her zamankinden güçlü ve dimdik ayakta. Liderimizin ve partimizin idealleri ve özverisine bir vefa örneği olarak, bu seçimlerde tüm hile ve oyunları ortadan kaldıracak sonuçları almak durumundayız. Kırıkkale olarak buna en büyük katkıyı sağlayacağımızı ümit ediyorum. 24 Haziran seçimlerinin, ülkemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Zafer
Zafer
27 Nisan 2018 18:35

Şimdiye kadar ara ara da olsa yenişehirde camide vatandaşlarla namaz kılıp sorunlarını dinleyen sohbet eden vekil.son dönem 3 millet vekilimizi hiç görmedik…
başarılar dilerim inşallah aday olur

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x