Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kırıkkale Belediye meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Kırıkkale Belediye Meclisi, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Önal başkanlığında gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Meclisi, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Önal başkanlığında gerçekleştirdi.

Kırıkkale Belediye meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Belediye meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

KIRIKKALE’MİZE HİZMET ZAMANI
Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın başkanlığında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan Meclis Toplantısı da gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Gündem maddelerine geçilmeden önce belediye meclis üyelere hitap eden Başkanı Ahmet Önal, bir seçim dönemini geride bıraktıklarını belirterek: “Önümüzde ki dönemde Kırıkkale’miz için birlikte çalışacak güzel hizmetlerin altına imza atacağız. Kırıkkale’mize hizmet zamanı başladı. Tüm üyelerimizin görüşleri bizler için önemli her zaman bana ulaşabilir görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz.” İfadesini kullandı.

SEÇİMLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Toplantıda daha sonra ise gizli oylama ile 1. ve 2. Başkan Vekilliği, Divan Katip Üyeliği ve Encümen Üyeliği, açık oylama usulü ile de İhtisas Komisyonları seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda Belediye Meclisimiz Birinci Başkan Vekiliğine Özlem Sancak, İkinci Başkan Vekilliğine Hasan Gerem, Katip Üyeliklere (Asil): Ulaş Emre Demirel, Yıldız Yılmaz, (Yedek) Ercan Yılmaz, Ümit Çoşgun. Encümen üyeliklerine; Özgür Hafcı, Ümit Duman, Cabbar Arslan seçildi.

FAALİYET RAPORU OYLANDI
Gündem Maddeleri arasında yer alan, Yeşil Vadi Su Birliğine, Kırıkkale Katı Atık Yönetim Birliğine ve Sağlıklı Kentler Birliğine üye seçimleri gerçekleştirildi. Yine Gündem Maddeleri arasında olan çeşitli hususlarda Belediye Başkanı Ahmet Önal’a yetki verilmesi hususları da oy birliği ile kabul edildi. Toplantının sonunda Kırıkkale Belediyesinin bir yıllık faaliyet raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x