Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale Belediyesinde randevu dönemi kalktı

Kırıkkale Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Önal, tüm vatandaşların belediyeye ve kendisine rahatça ulaşabileceğini vurgulayarak, "Kırıkkale'de randevu alma sistemi bitmiştir!" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Önal, tüm vatandaşların belediyeye ve kendisine rahatça ulaşabileceğini vurgulayarak, “Kırıkkale’de randevu alma sistemi bitmiştir!” dedi.31 Mart 2024 seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Ahmet Önal, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Binası’nda partililere ve Kırıkkaleli vatandaşlara seslendi.

Önal, geçmiş dönemlerde Kırıkkaleli vatandaşların belediyeye ve belediye başkanına ulaşmakta zorlandığını ifade etti. Artık partizanlık, vatandaşa tepeden bakma ve ötekileştirme gibi uygulamaların sona erdiğini belirten Önal, “Kırıkkale’de sevgi, kardeşlik ve beraber kucaklaşma kazanmıştır. Bundan böyle, belediyenin kapısı herkese açıktır. Dileyen herkes, belediye başkanına rahatlıkla ulaşabilecek. Randevu alma işi artık tarihe karışmıştır. Belediye başkanıyla görüşmek için birilerini aşmak zorunda değil” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x