Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Ekmel Cönger Keskinlilere teşekkür etti

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre en yakın rakibine 1279 fark atan Keskin Belediye Başkanı seçilen Ekmel Cönger Keskinli hemşehrilerine teşekkür etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre en yakın rakibine 1279 fark atan Keskin Belediye Başkanı seçilen Ekmel Cönger Keskinli hemşehrilerine teşekkür etti.

Seçim süreci boyunca Teşkilatımızla birlikte yaptığımız ziyaretlerde bu zaferi Keskinli hemşehrilerim bizlere hissettirmişti. Keskinli hemşerilerimiz bizlerin yüzünü kara çıkarmadılar.Şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühle üstleneceğimiz bu görevi kutsal bir emaneti taşır gibi taşıyacağız.Artık seçim bitti Keskinimize hizmet etmek için gece gündüz çalışarak.Keskinli hemşehrilerimizin beklentilerini boşa çıkarmamak ve Keskin’imizi daha iyi, daha yaşanabilir bir ilçe olması için durmaksızın çalışacağımıza söz veriyoruz.Artık konuşmak, proje anlatmak, nasıl hizmet edeceğimizle milleti ikna etmeye çalışmak yok. Biz susacağız,5 yıl boyunca hizmetlerimiz konuşacak. Biz susacağız,Keskinimizde hizmetlerimizi gören hayır duaları konuşacak. Artık seçilen bir belediye başkanı gibi gözükse de, aslında sizin iradenizle seçilen kişi, hizmet yetkisi olan bir kardeşinizdir, bir abinizdir, bir evladınızım bu vesile ile en yakın rakibimize 1279 oy fark ile bizleri seçen Keskinli hemşehrilerimize teşekkür ederim…

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x