Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Kırıkkale Belediyesinden Bir İlk

Kırıkkale Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında açık hava sinema günleri başlatıyor. İlk olarak da 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına 'Çanakkale Yolun Sonu"filmini gösterime sunacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ
Kırıkkale Belediyesi kültürel faliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Büyük Şehir Parkı içerisinde haftanın üç günü açık hava sinema günleri düzenlenecek. Park içerisinde ki etkinlik çayırında Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları saat 21.00’da zaman zaman çocuk filmleri olmak üzere çeşitli kategorilerde sinema gösterimi yapılacak. İlk olarak yarın akşam 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına “Çanakkale Yolun Sonu” isimli film yayınlanacak. Gösterimde Kırıkkale Belediyesi tarafından izleyicilere limonata ve patlamış mısır ikramları yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tüm sinemaseverleri nostaljik bir ortamın yaşanacağı açık hava sinema günlerine davet etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x