Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkale Belediyesine Araç Takviyesi

Kırıkkale Belediyesi yeni araçlarını büyük bir törenle tanıttı. Dualar eşliğinde yeni araçlarını tanıtan Kırıkkale Belediyesi, 24 tane temizlik aracını vatandaşın hizmetine sundu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Bugün çok güzel bir gün. Vatandaşlarımıza Belediyemize hayırlı olsun''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GENİŞ KATILIM

Kırıkkale Belediyesi Garaj amirliğinde düzenlenen törende yeni araçlar için kurban kesildi. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Belediye Birim Müdürleri, Muhtarlar, belediye işçileri ve vatandaşlar katıldı.

MUTLU BİR GÜNÜMÜZDEYİZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı açılışta törende yaptığı konuşmasında güzel hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Saygılı, “Temizlikte çalışmak üzere 24 tane temizlik aracı almak nasip oldu. İnşallah Kırıkkale halkına daha iyi hizmet edebilmek için bu araçlara sahip olmak bizim için çok güzel bir duygu.Bugün kazadan beladan korusun diye arkadaşlarımızla bir arada olalım istedik. Mutlu bir günümüzdeyiz inşallah hizmet kalitemiz daha da artarak devam edecek. ”dedi.

EKONOMİK AÇIDAN YÜKTEN KURTARDI

Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ise “Bu araçlar şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyoruz. Kırıkkale belediyesinin temizlik ve çevrecilik bakımından oldukça iyi di. Bu araçlar artık belediyenin ve daha güzel hizmet edecek. Başkanımız Belediyeyi büyük ekonomik açıdan yükten kurtardı. Kendisi geçen dönem de belediyemizi çok iyi yönetmişti. Bu dönemde de Allah izin verirse katlayarak devam edecek. Geçen yıldan biriken bu dönem kazanılanlarla beraber büyük yatırımlar olacak. Tebrik ediyoruz, Kırıkkale’mize hayırlı uğurlu olsun. ”şeklinde konuştu.

BU DA GÜZEL BİR HİZMET

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ise “Kırıkkale’ye hizmet olsunda nasıl olursa olsun. Dolayısıyla bu da güzel bir hizmet. Ekonomik sıkıntı yaşadığımız bu dönemde belediyenin bütçe ayırarak, bu araçları Kırıkkale’nin hizmetine sunması çok güzel. İnşallah kazasız belasız güzel hizmetler yapmayı rabbim nasip eder. Belediyemizi tebrik ediyorum ve bu tür çalışmaların devamını bekliyoruz. Teşekkür ediyoruz.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x