Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

KIRIKKALE BİZİM İÇİN KIYMETLİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale seçmenine teşekkür eden CHP’li Köse;

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, partisinin İl binasında basın toplantısı düzenledi. Kırıkkale’nin kendileri için çok kıymetli olduğuna vurgu yapan Köse, “Kırıkkale yıllar sonra bir vekil çıkardı. Bu bizim için çok anlamlı” diye konuştu.

VARLIĞIMIZI HİSSETTİRMEK ÖNEMLİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, partisinin il kadın kolları başkanlığını ziyaret etmek üzere Kırıkkale’ye geldi. Burada İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve teşkilat mensuplarının katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Köse, ‘Umut her yerde’ sloganıyla bir yola çıktıklarını ve diğer Anadolu şehirlerinde de ziyaretlerde bulunacaklarını kaydetti. Kırıkkale seçmenine teşekkür eden CHP’li Köse, “Kırıkkale yıllar sonra bir vekil çıkardı. Bu bizim için çok anlamlı, böyle küçük illerde varlığımızı hissettirmek çok kıymetli. Bugünkü yolculuğumuz Kırıkkale’den sonra Kırşehir, daha sonra da Nevşehir’e ulaşacağız” diye konuştu.

ANADOLU’NUN BÜTÜN İLLERİNİ GEZECEĞİZ

Nevşehir’de 81 il kadın kollarının katılımı ile bir il başkanları toplantısı gerçekleştireceklerine vurgu yapan Köse “Bu toplantıda seçim süreci değerlendirilecek, seçimlerde yapılan çalışmalar değerlendirilecek. Umut adına önümüzdeki günlerde neler yapacağımızı, nasıl bir çalışma yürüteceğimizi konuşacağız. Bu yolculuğa, Anadolu’nun hiçbir ilini bırakmadan devam edeceğiz. Son yapılan yerel seçimlerde halkın CHP’ye olan güveninin ortaya çıktı. Yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde 11 ili CHP’nin alması demek, bu halkın bu memleketin bize güvenmesi demektir. Onun için biz bu güveni boşa çıkarmamak adına, bu güvene layık olmak adına üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Çünkü bizim bu memleketin, özgürlüğüne, demokrasisine, geleceğine ve geçmişteki kaybettiklerimize borcumuz var” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x