Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 23 ElazığSpor’a 7-3 Kaybetti

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Elazığ Doğukent Stadyumunda 23 Elazığspor ile karşı karşıya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Elazığ Doğukent Stadyumunda 23 Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Kırıkkale Büyük Anadoluspor, karşılaşmaya alt yapıdan futbolcularla çıkarmen, yedek kulübesinde sadece 2 isim yer aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi 23 Elazığspor, Özcan Şahin’in 2,7,37 dakikada, Ömer Faruk Aydemir’in 20, Feti Kantarcıoğlu’nun 34’üncü dakikalarda bulduğu goller ile ilk yarıyı 5-0 önde bitirdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Mertcan akkaya’nın 52 ve 61’inci dakikada ve Alaz Gökalp Süme’nin 63’üncü dakikada bulduğu goller ile durumu 5-3’e getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında kontrolü tekrar eline alan ev sahibi 23 Elazığspor, Ahmet Can Arık’ın 64’üncü dakikada ve Özcan Şahan’ın 80’inci dakikada bulduğu goller ile karşılaşmadan 7-3 galip ayrıldı.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x