Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale Çiçek Açacak

Kırıkkale Belediyesine ait Sera’da toprakla buluşmayı bekleyen bir birinden farklı yüzlerce çiçek şehrimize rengarenk bir görünüm katacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesine  ait Sera’da toprakla buluşmayı bekleyen bir birinden farklı yüzlerce çiçek şehrimize rengarenk bir görünüm katacak.

BELEDİYE BÜTÇESİNDEN TASARRUF

Havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerimizde kapsamlı temizlik ve bakım çalışması yapan Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kendi serasında ürettiği mevsimlik çiçeklerle parklar, caddeler ve refüjleri çiçek açacak. Şehrin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlamak için Serasından ürettilen çiçekler kendilerini göstermeye başladı. Kırıkkale Belediyesi düşük bir maliyetle kendi seramızda gerçekleştirdiği mevsimlik çiçek ve çalı üretimleri sayesinde belediye bütçesinde önemli bir tasarruf sağlıyor.

ŞEHİR GÜZEL BİR ESTETİĞE BÜRÜNECEK

Mevsimlik çiçek ve çalıların üretim alanı olan Serada inceleme yapan Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, Çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Saygılı, baharın gelmesiyle birlikte mevsimlik çiçek üretimine ağırlık verdiklerini, şehrimizin değişik bölgelerine dikimi gerçekleştirilecek olan bu çiçeklerle şehrin güzel bir estetiğe bürüneceğini söyledi. Başkan Saygılı “Başta Kırıkkalemize kazandırdığımız parklarımız olmak ile birlikte tüm parklarımızda, refüjlerde, kavşaklarda çiçek dikimi gerçekleştireceğiz. Böylelikle şehrimiz daha modern bir görünüme girecek” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x