Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale daha güzel olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Ak Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale PTT Müdürlüğü, Türk Telekom Müdürlüğü ve Assist Çağrı Merkezi’ni ziyaret ettiler.

 

KURUMLARDAN BİLGİ ALDILAR

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ziyaretlerini son sürat sürdürüyor. Can ve Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale PTT Müdürlüğü, Türk Telekom Müdürlüğü ve Assist Çağrı Merkezi’ni ziyaret ettiler. Resmi Kurumlardan çalışmaları ile ilgili bilgi alan vekiller Ak Parti Hükümeti döneminde yapılan yeniliklerle vatandaşların Resmi Kurulardaki işlerinin daha rahat işlediğini ifade ettiler.

 

BİRÇOK HİZMET YAPILDI

Yeni yapılan Valilik Konağı ve Adalet Sarayının Şehir Merkezinde yeni bir görüntü oluşturacağını ve merkezin çehresinin değişeceğini belirten Can ve Öztürk bu dönemde Kırıkkale bambaşka bir görünüme kavuşacak. Ak Parti iktidarı ile Kırıkkale’de birçok hizmete imza atıldığını belirten Can ve Öztürk, yeni yapılan kurum binaları ile Kırıkkale daha güzel olacağının altını çizdiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu