Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Milletimize saadet ve huzur getireceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Genel seçimler kapsamında Kırıkkale nüfusunun tümüne ulaşmayı hedefleyen Saadet Partisi milletvekili adayları Kırıkkale Sebze ve Meyve Toptancı Hali’ni ziyaret etti.

Yaşanabilir Kırıkkale’yi beraber inşa edelim

Saadet Partisi Kırıkkale milletvekili adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan hal esnafını ziyaret ederek esnafların istek ve şikâyetlerini dinledi. Milletvekili adayı Vurgun “İnşallah yaşanabilir Kırıkkale’yi beraber inşa edeceğiz. Erbakan hocamız döneminde milletimiz bir refah içindeydi. O zaman partimizin adı Refah Partisi idi ve refah getirmiştik. Şimdi partimizin ismi Saadet, milletimize huzur ve Saadet getireceğiz.” dedi.

Halkımız sıkıntıyı hak etmiyor

Hal esnafıyla birebir sohbet eden Vurgun, esnafın sıkıntılarını dinledi. Daha sonra bir açıklama yapan Vurgun, şunları kaydetti; “Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün şehrimizin güzide yerlerinden olan hal esnafımızı gezdik. Ancak, görüyoruz ki siftahsız dükkan kapatan dostlarımız burada da mevcut. 7 Haziran’ı sabırla bekliyoruz. İnşallah bu böyle gitmeyecek” dedi. Saadet Partisi milletvekili adayı Köksal, Türkiye’nin güçlü bir devlet olduğunu, ancak idari hatalar nedeniyle bir takım sıkıntılar yaşandığına işaret ederek, “Halkımız bu sıkıntıları hak etmiyor.” ifadelerini kaydetti.

Esnaf sıkıntılı

Esnafların dertlerini dinleyen milletvekili adayı Ramazan Gözalan, ülke ekonomisinin açık vermesinin küçük esnafı bitirme noktasına getirdiğini vurgulayarak, ülkenin kötü gidişatına dikkat çekti. Ziyaret ettikleri esnaf ile kısa bir sohbet gerçekleştiren adaylar, esnafların birçok alanda sıkıntıda olduklarına şahit oldular.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu