GündemManşet

Kırıkkale EMİTT’te tanıtılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK FUARLARINDAN EMITT BAŞLADI

 

Kırıkkale EMİTT’te tanıtılıyor

Kırıkkale, bu yıl 22’ncisi düzenlenen Türkiye’nin uluslararası en büyük turizm buluşması Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) tanıtım standı açtı.

 

KIRIKKALE VALİLİĞİ HİMAYELERİNDE

Avrupa’nın da en büyükleri arasında yer alan 85 ülkeden 4 bin 800 katılımcı, 600 tur operatörü ile bin 30 firmayı ağırlamayan EMITT Turizm Fuarının açılışı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un ziyarete açtığı fuar Türk turizmi için önemli bir fırsat niteliğinde. Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarında Kırıkkale Valiliği himayelerinde Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Makine Kimya Genel Müdürlüğü, Ahiler kalkınma ajansı tanıtım standı açtı. İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar alanında düzenlenen 22. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 25-28 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

YÜKSEK KATMA DEĞER

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Türkiye’nin de dâhil olduğu Türkiye’nin turistik değerlerinin tanıtılması, turizminin çeşitlendirilmesi ve pazarın hareketlendirilmesinde büyük rolü olan EMITT Fuarı beldelere, kalkınma ajanslarına, turizm firmaları ve sektör profesyonellerine de yüksek katma değer sağlıyor. İstanbul’da 65 bin metrekarelik bir alandaki 12 salonda gerçekleştirilen fuar yabancı basın mensuplarını da Türkiye’ye çekiyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x