Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale gıpta ile bakılan bir şehir olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Uzun bir süredir ismi Kırıkkale Belediye Başkanı aday adayları arasında ismi geçen Türkiye Cidde Basın Ataşesi Bahattin Akyön Ak Parti il başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Müracaatta konuşan Akyön “Kırıkkale’miz de öyle gıptayla bakılan bir şehir olsun istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımız tamam, niyetimiz baki” diye konuştu.

 

KABE ÖRTÜSÜ HEDİYE ETTİ

Ak Parti’de 31 Mart’ta yapılacak olan yeril yönetimler seçimleri için aday adayı olacak isimlerin müracaatıyla hareketli günler yaşanıyor. Bir süredir ismi Ak Parti’den Belediye Başkanı aday adayları arasında geçen Türkiye Cidde Basın Ataşesi Bahattin Akyön’de müracaatını yapanlar arasında yer aldı. Kalabalık bir grup eşliğinde Ak Parti İl Binasına gelen Akyön burada İl Başkanı Nuh Dağdelen ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı. Ziyarette Akyön İl Başkanı Dağdelen’e Kâbe’nin örtüsünün bulunduğu tablo hediye etti. Akyön’ün Milli Görüşün içerisinden gelen değerli bir isim olduğunu hatırlatan İl Başkanı Dağdelen, bugüne kadar aldığı görevleri başarıyla yürüttüğünü söyledi. Son 3 dönemdir Kırıkkale’nin Ak Partili Belediye Başkanları tarafından yönetildiğine vurgu yapan Başkan Dağdelen, yeni dönemde de bu geleneğin devam etmesi için iyi bir seçim kampanyası yürüteceklerini kaydetti. Ak Parti’nin hizmet partisi olduğunu söyleyen Başkan Dağdelen, aday adayı Akyön’e başarılar diledi.

 

UNUTULMAYACAK GÜZEL ESERLER KAZANDIRMAK İÇİN

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olmak üzere, aday adaylığı başvurusunu yaptığını söyleyen Akyön “Kırıkkaleli hemşerilerime, bugüne kadar farklı alanlarda yaptığım hizmetlere şimdi de belediye çatısı altında devam etmek üzere niyet ettim. Niyet hayr, akıbet hayr inşallah. Anadolu’nun kalbinde yer alan Kırıkkale’mize hizmet için bu yola çıktım. Geçmişte yaptığım TBMM, büyükşehir belediyesi ve metropol ilçe belediyeleri çalışmalarında olduğu gibi, diplomatik görevde bulunduğum mübarek beldelerde de yine hemşerilerim için elimden geleni yapmaya çalıştım. Hakk’ın emrettiği gibi halk için, memleketim için, faydalı olmak için cansiperane ter döktüm. Aldığım her görevi aşkla, muhabbetle, görev sorumluluğu bilinciyle yerine getirmeye çalıştım. Hamdolsun hep takdir gördüm. Çok şükür, bizim için hiçbir zaman koltuk, makam önemli olmadı. Tek amacım halkıma, milletime, memleketime faydalı olmak, onların ihtiyaçlarına cevap vermek, unutulmayacak güzel eserler kazandırmak oldu” diye konuştu.

 

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM, NİYETİMİZ BAKİ

Ak Parti dönemiyle birlikte ülkenin şahlanışa geçtiğini söyleyen Akyön “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, güzel Türkiye’mizi dünyaya örnek bir ülke haline getiren başarıları, bizlere örnek ve yol gösterici oldu. Bizler de bu gayrete destek için, ülkemiz, milletimiz, kıymetli Kırıkkaleli hemşerilerimiz hep ileri gidebilsin diye çabaladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefleri doğrultusunda, ülkemiz gelişip bölgesel süper güç olurken, Kırıkkale’miz de bölgemizin en gelişmiş şehri olsun istedik. Hayalimiz: Anadolu’nun kalbinde ama dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki en güzel şehirlerle kıyaslanacak bir Kırıkkale’dir. Türkiye nasıl bölgesinde gıpta edilen, dünyada etkin bir ülke haline geldiyse, Kırıkkale’miz de öyle gıptayla bakılan bir şehir olsun istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımız tamam, niyetimiz baki” ifadesini kullandı.

 

TECRÜBELERİMİ KIRIKKALE İÇİN KULLANACAĞIM

Akyön “Belediyecilik geçmişimiz, tecrübemiz ve memleketimizi iyi tanımamız yanında, dünyayı da bilmemiz nedeniyle, en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum. Allah nasip eder de maksat hasıl olursa, Kırıkkale Belediye Başkanı olarak geceli gündüzlü çalışacağım. Bilin ki tüm ihtiyaçları biliyoruz, tüm hizmetleri halkımızın ayağına getireceğiz. Sadece belediyecilik hizmetleri değil, Kırıkkale’yi bir Avrupa şehri, bir dünya şehri haline getirecek projelerle geliyoruz. 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız. Bir yandan günlük hizmetleri verirken, diğer yandan geleceğin Kırıkkale’sinin temellerini atacağız. Kırıkkale güzel olacak, büyük olacak, refah düzeyi yüksek, sanatın, sporun, kültürün merkezi olacak. Yeşil bir Kırıkkale olacak, halkımız parklarında bahçelerinde huzur ve güven içinde dinlenecek, eğlence merkezlerinde, mega parklarda hoşça vakit geçirecek. Kırıkkale’de yaşamak hepimiz için ayrı bir mutluluk olacak. Kırıkkale’yi dev bir şehir haline getirirken, dünyayı da inşallah Kırıkkale’ye getireceğiz. Esnafımızın zengin, çiftçimiz rahat, öğrencimiz bol imkanlı, engellilerimiz ve yaşlılarımız konforlu, kadınlarımız güven içinde olacak. Kırıkkale’miz çok güzel olacak. Bu yolda bize destek veren, bizimle yürüyen herkese ve bilhassa Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkürü borç biliyorum. El ele olacağız, geleceğin Kırıkkale’sini kurağız inşallah” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x