Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale İYİ olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin, Çelebi, Karakeçili’nin yanı sıra, Konur ve Köprüköyüne ziyarette bulunan İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Bülent Şükrü Altınışık, ziyaretlerinde vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

 

ZİYARETLERDE BULUNDU

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Kırıkkale ilçelerinden, Keskin, Çelebi, Karakeçili’nin yanı sıra, Konur ve Köprüköyü beldelerine ziyaretlerde bulundu. Altınışık, yaptığı ziyaretlerde vatandaşlar, Esnaf, Çiftçi ve Memurlarla hasbihal etmek ve onların sıkıntılarını dinleme fırsatı buldu. Milletvekili Aday Adayı Altınışık “Allah’ın izni ile 25 Haziran sabahından başlamak üzere mevcut sıkıntıların giderilmesi için üreteceğimiz politikalar ve yapacağımız icraatler ile alakalı sohbetler yaptık. Halkın teveccühü ve bizlere gösterdiği yakınlık İYİ Partimizin 24 Haziran 2018’de yapılacak olan Seçimlerde mutlak bir zafere muvaffak olacağı inancımı bir kez daha tazeledi. Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye İYİ olacak, Kırıkkale İYİ olacak” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Sabır
Sabır
20 Mayıs 2018 15:53

Millet akpden bıktı.Mhp de zaten stepne.İnsanın az bir duruşu olur.Biz cankurtaranlılar mhpyi ve akpyi sildik.Türkiye iyi olacak.Allah bizleri bu zalim islamcılara muhtac etmesin.

Cingöz Recai
Cingöz Recai
16 Mayıs 2018 17:06

Kendiniz bile inanmıyorsunuz soylemlerinize cemalettin pekdogan akdogan ayhan ışık Vallaha Voltran gibi olmuşsunuz Kırıkkaleyi ihya edersiniz, sitepne olarakta Ramazan Mehmet ve Abdullah beyleride alırsınız ileriki gunlerde irenkli oldunuz mikemmel hersey ortada fazla soze gerek yok, ??????

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x