Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Kırıkkale Özdemir’i istiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Rektörlük seçimlerine çok az bir zaman kaldı, Kırıkkaleliler yapılan ankette, ‘Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özdemir olsun’ dedi.OYLARIN YÜZDE 60’INI ALDI

Haber 71 Gazetesi internet haber sitesi olan haber71.net’te yarın son bulacak ankette Kırıkkaleliler rektörünü belirliyor. 15 gündür devam eden anketimizde, mevcut Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile Rektör Adayı Prof. Dr. Mahmut Özdemir yarışıyor. Rektör Adayı Prof. Dr. Mhamut Özdemir oyların yüzde 61’ini alarak büyük üstünlük kurdu. Prof. Dr. Ekrem Yıldız ise yüzde 30 oyda kaldı. Ankete oy veren Kırıkkalelilerin yüzde 9’u ise ‘Diğer Adaylar’ seçeneğini işaretledi. Bu sonuçlara göre Kırıkkaleliler, ‘Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özdemir olsun’ dedi.

ELEŞTİRİLİ DÖNEM

Geçtiğimiz dönem Prof. Dr. Ahmet Murat Çakmak’tan daha az oy almasına rağmen Cumhurbaşkanı tarafından göreve atanan Prof. Dr. Ekrem Yıldız, eleştirilerle dolu bir dönem geçirdi. Özellikle öğrencilerin ve öğretim üyelerinin eleştirilerini üzerine çeken bir yönetim sergileyen, öğretim üyelerinin istifalarına neden olan Prof. Dr. Yıldız, Prof. Dr. Çakmak’ın girişimleriyle yapılan yatırımları da sahiplenerek, Kırıkkale kamuoyundan da eleştiri toplamıştı.

KIRIKKALELİLER YAKINDAN TANIYOR

Rektör Adayı Prof. Dr. Özdemir ise, Kırıkkalelilerin yakından tanıdığı bir isim. Kırıkkaleliler, sıcak ve cana yakın kişiliğiyle kamuoyunun takdirini toplayan Özdemir’in rektör olmasını istiyor. Yapılan diğer anketler ve Kırıkkale’deki STK’lara yönelik araştırmalar Özdemir’e olan desteği ortaya çıkarıyor. Özdemir, yayınladığı makaleler ve kitaplarla tüm Türkiye’de tanınan ve saygı duyuyan bir isim. (Haber; Fatih GENÇER)

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mahmut Sadık Ersöz
Mahmut Sadık Ersöz
8 Ocak 2014 07:52

Adaşım çok iyi bir madendir. yararlanmak lazım. DESTEKLİYORUZ

Tugrul Günalan
Tugrul Günalan
7 Ocak 2014 15:51

Yorumunuzda ne kadar haklı çıktığınız seçim sonuçları ortaya çıktığında kamuoyuna malum olacaktır

Başa dön tuşu