Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kırıkkale standına büyük ilgi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, Ankara Ticaret Odasının (ATO) ev sahipliğinde düzenlenen “2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi başkentte yapıldı. Üç gün süren Coğrafi İşaretli Ürünler Fuarı da çeşitli etkinliklere ve renkli görüntülere sahne olurken Kırıkkale ürünlerinin sergilendiği stant büyük beğeni topladı.

DİNEK ÜRÜNLERİ MARKA OLMA YOLUNDA

Bu yıl ikincisi ATO Congresium’da düzenlenen Uluslararası Coğrafi İşaretli ürünler fuarında Kırıkkale’de Vali Yunus Sezer’in girişimleriyle ortaya çıkartılan Kırıkkale Dinek Yöresel Ürünleri de ilk kez bir uluslararası fuarda tanıtılma imkanı bulundu. Fuarda coğrafi işaretli ürün olarak belirlenen Kılıçlar Soğanı, Keskin Tavası ile patent başvurusunda bulunulan Delice Tuzu, Sulakyurt Kavunu, Kırıkkale Belediyesinin girişimleriyle yeniden gün yüzüne çıkartılan Kırıkkale Süt Şekerinin tanıtımı yapıldı. Tanıtımda Kırıkkale standı büyük ilgi gördü.

USTALAR TOPLULUĞU BEĞENİ TOPLADI

Coğrafi İşaretli Ürünler Fuarı da çeşitli etkinliklere ve renkli görüntülere sahne olurken Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ustalar Topluluğu Halk Oyunları Gösterisi büyük ilgi gördü. Fuarın açılışına Kırıkkale’den Vali Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TSO Başkanı Ahmet Varlı, il müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Diğer taraftan MKEK’nın Kırıkkale fabrikalarında tamamen yerli imkanlarla üretilen silahlarının standı da ilgiyle ziyaret eden stantlarına başında yer aldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x