Manşet

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası TOBB eğitimine katıldı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın önde gelen isimleri, TOBB'un organize ettiği Sanayi Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi eğitimine iştirak etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın önde gelen isimleri, TOBB’un organize ettiği Sanayi Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi eğitimine iştirak etti.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın önde gelen isimleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Sanayi Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi sistemi eğitimine katıldılar.

KIRIKKALE’NİN SANAYİ VE TİCARET POTANSİYELİNİ DAHA DA GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLEDİLER

Oda Genel Sekreteri Ahmet Şerbetcioğlu ve Basın Sorumlusu İsa Sarıaydın, sektördeki güncel gelişmeleri ve yerli üretimin önemini vurgulayan bu eğitime katılarak, Kırıkkale’nin sanayi ve ticaret potansiyelini daha da güçlendirmeyi hedeflediler.Eğitimde, Sanayi Kapasite Raporu’nun nasıl hazırlanacağı, yerli malı belgesi başvuru süreci ve belgenin sağladığı avantajlar gibi konular ele alındı. Katılımcılar, bu bilgileri Kırıkkale’deki işletmelere aktararak yerli üretimin ve sanayinin gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x