Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale, TSO Personeline motivasyon eğitimi

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası personelipandemi sürecinin olumsuz etkilerinin doğurduğu motivasyon düşüklüğünü ortadan kaldırmak için, Beypazarı ve Polatlı Ticaret Odaları ile video konferans yoluyla ortaklaşa düzenlenen Yaşam Motivasyonu eğitimine katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

COVID-19 pandemisi ile birlikte, toplum ve çalışma hayatındaki tüm alışkanlıklarda çok önemli değişiklikler oluştu. İçerisinde bulunduğumuz sıra dışı dönemin iş hayatına olumsuz yansımalarının etkisini en aza indirerek verimliliği artırmak adına Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası personeli online‘Yaşam Motivasyonu’ eğitimi aldı. Kırıkkale TSO’nun yanı sıra Polatlı TSO ve Beypazarı Ticaret Odası personellerinin de katıldıkları eğitimde pandemi sürecinin olumsuz etkilerinden kaynaklı motivasyon bozukluklarının önüne geçmek ve çalışma hayatından yaşam motivasyonunun arttırılması konularında bilgiler veren Life Danışmanlık eğitmeni Nazife Yenen, pozitif düşünce ve pozitif yaklaşımlarla sürecin olumsuz etkisinin aşılabileceğini söyledi. Pandemi sürecinin ardından yaşanacak yeni döneme adapte olmak konusunda karşılaşılabilecek sorunlarla ilgili de fikirler veren Yenen, iş hayatı dışında sosyal yaşantıda da başarılı olabilmek için ipuçları verdi. Pandemi sürecine çalışma ortamı ve şartlarında yaşanan değişikliklerle sosyal hayatta salgına paralel gelişen olumsuzluklar yüzünden oda personelinin yaşadığı stres ve buna bağlı motivasyon düşüklüğünü yenebilmek için böyle bir eğitimin düzenlendiğini söyleyen Kırıkkale TSO Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu, eğitimin son derece faydalı geçtiğini, süreci en hafif şekilde atlatarak normale dönmeyi umduklarını ifade ederek eğitmen NazifeYenen’e, eğitime katılan personele ve diğer odaların katılımcılarına teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bu Habere de Göz Atın!
Kapalı
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x