Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon Dakika

Kırıkkale’ye Yeni Vali Atandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son Dakika
İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Valiler Kararnamesi’ne göre; 22 vali merkeze alındı, 24 ile yeni vali atandı. İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; 22 vali merkeze alındı, 24 ile yeni vali atandı. 26 il valisi de kendi içerisinde yer değiştirdi.Kısa süre önce vekaleten atanan.Mükerrem Ünlüerin yerine T.C. İçişleri Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Dr. M. İlker Haktankaçmaz atandı…

M. İlker Haktankaçmaz Kimdir
1973 Şanlıurfa doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Şanlıurfa’da tamamladım.1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden, bölüm birincisi olarak mezun oldum. 1996 yılında ise İçişleri Bakanlığı’nda kaymakam adayı olarak göreve başladım. 1996 yılında İçişleri Bakanlığında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Mersin/Çamlıyayla, Tunceli/Ovacık, Çankırı/Eldivan ilçelerinde kaymakamlık Sivas’ta vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2008 yılında Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü, 2011 yılında aynı Genel Müdürlükte daire başkanı oldu. 23/06/2014 tarihli kararname ile Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı olarak atandı.

1995 yılında Hacettepe Üniversitesi’nde lisans, 1999 yılında Ankara Üniversitesi’nde ve 2007 yılında İngiltere’nin Exeter Üniversitesi’nde yüksek lisans, 2009 yılında Gazi Üniversitesi’nde doktora programlarını tamamlayan HAKTANKAÇMAZ’ın akademik dergilerde kamu yönetimi, mahalli idareler ve reform konularında yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.
Kırıkkale’ye Yeni Vali Atandı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kırıkkale’ye Yeni Vali Atandı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale’ye Yeni Vali Atandı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x