Siyaset

Kırıkkale’de CHP’den İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde danışma kurulu toplantısı düzenlendi. Yerel seçim süreci ve diğer çalışmaların ele alındığı toplantıda önemli konular ele alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde danışma kurulu toplantısı düzenlendi. Yerel seçim süreci ve diğer çalışmaların ele alındığı toplantıda önemli konular ele alındı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Türkiye genelinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde büyük bir başarı gösteren Cumhuriyet Halk Partisi, ülke genelinde aktif siyasetine devam ediyor. Hem yerelde hem de genelde özverili şekilde çalışmalarına hız kazandıran CHP, Kırıkkale’de de İl Başkanlığının koordinatörlüğünde ikinci danışma kurulu toplantısını düzenledi. Toplantıya; Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Hümeyra Akkuş Sandıkçı, Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu MYK Üyesi Erhan Adem, Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, Parti Meclisi Üyesi Yalçın Görgöz, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve çok sayıda davetli katıldı.

HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ ADIMLAR ATACAĞIZ

Toplantıda konuşan İl Başkanı Bozdağ, “Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ikinci Danışma Kurulu toplantımızı büyük bir özveri ve coşku ile gerçekleştirdik. Toplantı boyunca önemli konuları ele aldık ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Birlikte daha güçlü adımlar atma konusunda kararlıyız. Katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.

Bir ‎9 kişi, kürsü ve ‎şunu diyen bir yazı '‎ج 月 Meralden Iktidara! DANIŞMA KURULU TOPLANTISI 12 MAYIS 2024 CHP KIRIKKALE‎'‎‎ görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x