Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kırıkkale’de Gıda Denetimi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatıyla Kırıkkale’de ürün bazlı gıda denetimi başlatıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatıyla Kırıkkale’de ürün bazlı gıda denetimi başlatıldı.

81 İLDE DENETİM SEFERBERLİĞİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatıyla 81 il ve ilçelerinde 6 gün sürecek olan gıda denetim seferberliği başlatıldı. Gıda güvenirliğini sağlamak ve farkındalığı artırmak amacıyla hafta boyunca sürecek olan seferberlikte, ilk olarak süt ve süt ürünleri denetlenecek.

KENT GENELİNDE DENETİM BAŞLATILDI

Başlatılan seferberliğe dahil olan Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri de, kent genelinde bulunan süt ve süt ürünleri üreten işyerleri ile takviye edici gıda üretimi yapan iş yerlerini denetlemeye başladı.

DENETLEMELER YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

Denetlemelerin yıl boyunca devam edeceğini belirten Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz,  “Sayın Bakanımızın başlatmış olduğu ürün bazlı denetim seferberliği kapsamında ilimizde süt ve süt ürünleri üretimi yapan işletmelerimizde denetimlerimizi yaptık. Ekiplerimiz yıl boyunca denetimlerine de devam edecek. Halkımızın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşımı için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x