Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale’de ilk ve tek Dileğim Promosyon

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de ilk ve tek Dileğim Promosyon

Yıllardır Kırıkkale’de büyük bir açıklığı olan Promosyon ürünleri ve Baskı çeşitleri Dileğim Promosyon ile kapanıyor. A’dan Z’ye Promosyon üretimi yapan Dileğim Promosyon Kırıkkale’de ilk ve tek olma özelliği de taşıyor.

 

 

A’DAN Z’YE PROMOSYON

Promosyon ürünleri ve Baskı çeşitleri hizmetinde yıllardır Ankara’ya mecburiyeti olan Kırıkkale, bu mecburiyetinden Dileğim Promosyon ile kurtuluyor. Kırıkkale’de ilk ve tek olan Dileğim Promosyon’da A’dan Z’ye promosyon üretimi, Lazer Baskı, Sıcak Baskı, Uvi Baskı ve Tampon Baskı yapılıyor. Hürriyet Caddesinde faaliyete giren Dileğim Promosyon’da kişiye özel tasarımlar ve baskı yapılmakta. Dileğim Promosyon’da Lazer Markalama yapıldığını söyleyen Dilek Promosyon İşletme Sahibi Dilek Özgü, Reklam ve Promosyon Ürünleri üzerine baskı yapıldığının altını çizdi.

 

MARKALAMA

Dileğim Promosyonun Kırıkkale’de ilk ve tek olduğunu ifade eden İşletme Sahibi Dilek Özgü, “Reklam ve Promosyon ürünleri üzerine baskı yapıyoruz. A’dan Z’ye tüm promosyon üretimi, Lazer Markalama, Sıcak Baskı, Uvi Baskı ve Tampon baskı yapıyoruz. Bu baskı sistemlerimizle her türlü kalem, ajanda, cam, metal, reklam üzerine kısacası her şeyin üzerine markalama yapıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

KALİTELİ PERSONEL VE TEKNOLOJİK MAKİNELER

Kırıkkale’nin Promosyon ürünleri ve reklam açısından sürekli Ankara’ya muhtaç olduğunu ve Kırıkkale’de ki bu açığı kapatmak için girişimde bulunduğunu belirten Dileğim Promosyon İşletme Sahibi Dilek Özgü, “İşletmemizde son derece kaliteli personelimizle ve teknolojik makinelerimizle hizmet veriyoruz. Yakın zamanda Kırıkkale’mizde tüm iller için internet sitemizden online satış yapacağız. Sunun için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

ONLİNE SATIŞ

Online satışlarının www.dilegimpromosyon.com adresinin yapımından sonra başlanacağını ve Dilegimporomosyon Facebook ve İnstagram sosyal medya hesapları üzerinden ürünlerin takip edilebileceğini dile getiren İşletme Sahibi Dilek Özgü, “Konsebimizde,  duvar saatleri, plastik ürünler, plaketler, tekstil ürünleri, kişiye özel ürünler, anahtarlık çeşitleri, çantalar, masa üstü ürünler, geri dönüşümlü ve postitli ürünler, her çeşit kalemler, ajanda ve defterler, dip setler, dip ürünler, kısacası teknoloji ile alakalı her şey bulunuyor”

 

 

 

KİŞİYE ÖZEL MAGNETLER

Elektronik eşyaların üzerine de baskı yaptıklarını da hatırlatan İşletme Sahibi Dilek Özgü, “Örneğin power bank, USB cihatları üzerine kişiye özel baskı yapıyoruz. Toptan kişiye özel tasarımları duvar saati, duvar süsü, magnetler, duvar süsleri, ahşap ve pleksi ürünleri, kına magnetleri, yaş günü magnetleri yapıyoruz. Yaptığımız bu hizmet ile Kırıkkale’mizi Ankara’ya mecburiyetinden kurtaracağız” dedi.

 

Haber-Foto: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x