Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Kırıkkale’de İlklerin Okulu ”Yavuz Selim İlkokulu”

Yavuz Selim İlkokulu projelerine bir yenisini daha ekledi. Sınıf öğretmeni ve ÇEDES Proje sorumlusu Ümüş Ceyhan'ın " HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE" sloganıyla başlattığı yarışmaya öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yavuz Selim İlkokulu projelerine bir yenisini daha ekledi.. Sınıf öğretmeni ve ÇEDES Proje sorumlusu Ümüş Ceyhan’ın ” HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE” sloganıyla başlattığı yarışmaya öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdiler.

Her Evde Ramazandan Bir Köşe
Evlerde Ramazan ayı boyunca kalacak olan Ramazan köşeleri düzenlendi.. Proje sorumlusu Ümüş Ceyhan ” Evlerimizde Ramazan esintisini daha güzel hissedeceğimiz ve farkındalık yaratan bir proje oldu. Aileleriyle beraber öğrencilerimizin heyecan,istek ve emekle oluşturdukları köşelerimizin her biri ayrı güzellikteydi. İnşallah bundan sonraki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bu projede bize güvenip destek olan okul idaremize, öğretmen arkadaşlara ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Ramazan,Ceyhan’a Teşekkür Etti
Yavuz Selim İlkokul müdürü Abdullah Ramazan’da ödül töreninde yaptığı konuşmada Ümüş Ceyhan ‘a böyle bir projeye önderlik ettiği için teşekkür etti.. Konuşmasının devamında ” Yeniyıl geldiğinde nasıl ki her ev ağaçlarla süslerle bezeniyorsa mübarek Ramazan ayında da evlerimizi bu aya yakışır şekilde hazırlayalım.. Çocuklarımıza da bu ayın maneviyatını hissettirelim” dedi. Tüm katılımcı ailelere teşekkür ederek dereceye giren ve sınıflarında en güzel köşeyi hazırlayan öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 2 kişi, çocuk, çocuk oyuncağı ve yazı görseli olabilir
Bir 1 kişi, çocuk ve yazı görseli olabilir
Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x