Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale’de kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Görevinden istifa ederek milletvekili aday aday olması beklenen Vali Ali Kolat, görevde kaldı.
ALA’NIN AÇIKLAMALARI ETKİLİ OLDU İDDİASI
Görevinden istifa ederek, Ak Parti’den milletvekili aday adayı olması beklenen isimler arasında başı çeken Kırıkkale Valisi Ali Kolat, görevinde kaldı.  Aday adaylığı muhtemel  bürokrat listesinde ismi hep yer alan ve gerek yerel basın gerekse de yaygın basında adı sıkça anılan Vali Kolat’ın görevinde kalmasının nedeni olarak, geçtiğimiz gün İç İşleri Bakanı Efkan Ala’nın açıklamaları gösterildi.
“40 YILDIR MİLLETİMİZE HİZMET EDİYORUZ”
Ala’nın, “Devleti kim yönetecek” söylemleri ile seçime girmeyi planlayan bürokratları uyarmasının Vali Kolat’ın kararında önemli bir etken olduğu konuşuluyor. Vali Ali Kolat, adının anılmasının akabinde Kırıkkale basınına, “Buna neden  ihtiyaç duyuyorum, benim emekliliğime zaten 1 yıl kaldı. 13-14 ay sonra ben yaş haddinden emekli olacağım, değerlendirilebilir diye aklımdan geçmiyor değil. Hayırlısı ne ise o olsun. Bizler yaklaşık 40 yıldır milletimize hizmet ettik, güzel anılar bıraktık, gittiğimiz yerlerde de  güzel çalışmalarımız oldu, vatandaşlarımızdan güzel tepkiler aldık. Hayırlısı ne ise o olsun” açıklamasını yapmıştı.
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu