Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSpor

Kırıkkale’de masa tenisi turnuvası sona erdi

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anmak ve spora teşviki artırmak amacıyla düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Masa Tenisi Ferdi İl Birinciliği sona erdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anmak ve spora teşviki artırmak amacıyla düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Masa Tenisi Ferdi İl Birinciliği sona erdi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

9-10 Mart 2024 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada minikler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde heyecan dolu müsabakalar heyecanı doruktaydı. 10 Mart Pazar günü minikler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde finaller oynandı. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara ödülleri İl Müdürümüz Hamza Güneş tarafından takdim edildi.
Bir 9 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir
Bir 10 kişi, basketbol oynayan insanlar ve şunu diyen bir yazı 'KIRIKKALE GENÇLİK VE SPOR iL MÜDÜRLÜĞÜ KIR 1 3' görseli olabilir
Bir 9 kişi, basketbol oynayan insanlar ve şunu diyen bir yazı 'GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE KIRKALE TURKIVE 1' görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x