Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kırıkkale’de Muhtarlar Günü kutlanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı’na çelenk koyulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

ÇELENK BIRAKTILAR

Muhtarlar günü dolayısıyla Kırıkkale’de muhtarlar Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Törene Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç ve muhtarlar katıldı. Yenidoğan Mahallesi Muhtarı ve Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, burada yaptığı konuşmada, muhtarların demokrasinin temel direği olduğunu söyledi. Tüm muhtarların gününü kutlayan Pehlivanlı, Vatandaşların temsilcisi olarak verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. 19 Ekim Muhtar Günü kutlamamıza hoş geldiniz. Bizler, vatandaşın temsilcisi olarak hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Bizleri bu göreve seçen halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VATANDAŞIN İLK KAPISI

Başkan Pehlivanlı “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğu aşikârdır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x