GündemManşet

Kırıkkale’de Nüfus Müdürlüğü mesai yapacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Açık Öğretim Kurumları sınavı nedeniyle fazla mesai yapacak.

GEÇİCİ KİMLİK BELGESİ VERİLECEK

Hafta sonu Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de Açık Öğretim Kurumları sınavı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Kırıkkale İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü fazla mesai yapacak. Konu hakkında müdürlük tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde üç oturum halinde yapılacak olan Açık Öğretim Kurumları 1. Dönem Yazılı Sınavlarına katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adaylar için “Sınava Giriş Belgesi” ile 1 adet biyometrik fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak “Geçici Kimlik Belgesi” verilmesi için 23 Aralık 2023 Cumartesi günü 07.30-15.00 ve 24 Aralık 2023 Pazar günü 07.30-12.30 saatleri arasında Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verildi.

Haber: Yeliz Erdem

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu