EğitimKırıkkale

Kırıkkale’de öğrencilere aile önemi anlatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DİB Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından planlanan “Değerleriyle Güçlü Ailem” projesi kapsamında konferans düzenlendi.

AİLEYİ AYAKTA TUTAN DEĞERLER

İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen “Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konulu konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığından Diyanet İşleri Uzmanı Hatice Kahyaoğlu katıldı. Program Kur’an-Kerim Tilaveti ile başladı. Açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, ailenin son kale olduğunu ve korunması konusunda herkesin sorumluluğu bulunduğunu ifade etti.

SADAT DEĞERLERİN ÖNEMİ

Diyanet İşleri Uzmanı Hatice Kahyaoğlu, konuşmasında toplum olarak sevgi, saygı, adalet, merhamet, sadakat gibi değerlerin önemini ayrı-ayrı ifade etti. Bu değerlerin aynı zamanda aileyi ayakta tutan değerler olduğunu, dolayısıyla birbirine en yakın olanların yani aile fertlerinin uyması gereken değerler olduğunu vurguladı. Program İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından Diyanet İşleri Uzmanı Hatice Kahyaoğlu’na tablo hediye etmesi ile sona erdi.
Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu