Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Kırıkkale’de tefeci operasyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Kırıkkale’de galericiler sitesinde işyerleri bulunan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

ÇOK SAYIDA SENET ELE GEÇİRİLDİ

Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada “İlimiz genelinde tefecilik yapıldığına dair alınan bilgiler üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında 2 ay süre ile yapılan teknik takip sonucunda, Galericiler Sitesinde işyerleri bulunan M.D. ve D.D. isimli şüphelilerin çok sayıda vatandaşımızı faiz ile borçlandırarak haksız kazanç elde ettikleri tespit edilmiş, adı geçen şüphelilerin ikametlerine ve işyerlerine yapılan eş zamanlı operasyon sonucunda her iki şüpheli de gözaltına alınmıştır. Gözaltı işlemleri devam eden şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda, tefecilik faaliyeti ile ilgili mağdurlara ait çok sayıda senet, not defterleri ve 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ele geçirilmiş, ele geçirilen eşyalara el konulmuştur. Soruşturma işlemleri devam etmektedir” ifadesini yer verildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x