Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Kırıkkale’de Yüz yüze Eğitime Bir Gün Ara Verildi

Kırıkkale genelinde açık olan tüm köy okulu ve anaokullarında, yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale genelinde açık olan tüm köy okulu ve anaokullarında, yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.

DERSLER UZAKTAN EĞİTİM YOLU İLE İŞLENECEK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile köy okulları ve anaokullarının yüz yüze eğitime geçmesine karar verilmişti. Kırıkkale genelinde de bugün itibariyle yüz yüze eğitime başlanmış, ve köy okuluna giden çocuklar ders başı yapmıştı. Ancak, Kırıkkale genelinde yaşanan yoğun kar yağışı ve kötü hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. Yapılan açıklamada 16 Şubat Salı günü eğitimin, uzaktan eğitim yolu ile yapılacağı belirtildi.

VALİLİK SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Kırıkkale Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre “Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle İl Hıfsızsıhha Kurulu kararı gereğince, İlimiz genelinde mevcut açık olan tüm köy okulu ve anaokullarımızda yüzyüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmiş olup 16.02.2021 Salı günü , uzaktan eğitim yolu ile yapılacaktır.” ibaresi yer almıştır.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x